Legpuzzel is je nieuwe hobby geworden?

Straks lekker een weekje vakantie of een lang weekend vrij? Ga dan een Legpuzzel online kopen bij Legpuzzels.nl. Puzzelen is ontspannen! Gezellig samen om de tafel of lekker even alleen zijn zonder zorgen. Iedereen knapt op van het maken van een puzzel, gewoon omdat je even niks anders aan je hoofd hebt dan het vinden van dat ene stukje om uiteindelijk te genieten van een prachtige plaat!

Online puzzel tot 500 stukjes

Voor als je eventjes snel een puzzel in elkaar wilt leggen, zonder dat hij dagenlang op tafel ligt, zijn er de puzzels tot 500 stukjes. Te makkelijk? Dat hoeft helemaal niet. Een puzzel van 200 stukjes waarin slechts een paar kleurentinten worden gebruikt, kan een grote uitdaging zijn. Groot voordeel van een puzzel met minder stukjes is dat je al wat sneller resultaat ziet! Waar kun je allemaal uit kiezen? Veel! Je hebt legpuzzels voor de allerkleinsten tot 100 stukjes, maar ook legpuzzels van 108, 150, en 500 stukjes. Op deze manier heb je voor elk vrije half uurtje, vrije uur en vrije middag een puzzel naar wens.

Online puzzel 1000 stukjes

Een puzzel van 1000 stukjes is populair. Er zijn er veel van; de keuze is reuze! Het is een legpuzzel die je niet zomaar even in een uurtje legt. Je haalt deze puzzels in huis of uit de kast als je weet dat je de komende dagen of weken veel vrije tijd hebt, zoals in een vakantie, tijdens feestdagen of in een Lock down. Ontspannen bezig zijn in je eentje of met z’n allen rondom de tafel met een gezellig muziekje, hapje en drankje erbij. Dat maakt de legpuzzel van 1000 stukjes zo populair. Neem nou de online puzzel 1000 stukjes Disney, een puzzel met bekende, vrolijke figuren, voor jong en oud.

Online puzzel meer dan 1000 stukjes

Voor de fanatieke puzzelaars, die er geen genoeg van kunnen krijgen, zijn er online puzzels met meer dan 1000 stukjes. Wist je dat er naast puzzels van 1500, 2000 en 3000 stukjes, ook legpuzzels van 5000, 10.000 en zelfs 42.000 stukjes zijn! Je moet daar wel de ruimte voor hebben, want de afmeting is uiteraard wel wat groter dan die van een puzzel van 1000 stukjes. Zo heb je voor de puzzel van 42.000 stukjes een legoppervlakte nodig van 7,5 meter x 1,5 meter. Dat wordt met z’n allen op de grond liggen, misschien wel op zolder! Liever een iets minder grote puzzel leggen? Kies dan bijvoorbeeld voor een puzzel van 4000 stukjes, die je vindt op heye puzzel 4000 

Welke merken legpuzzels zijn er?

Ravensburger, Clementine, Jumbo en Schmidt ken je waarschijnlijk wel. Dit zijn de bekendere legpuzzel merken, maar je hebt meer keuze. Hier staan alle puzzelmerken op een rij:

 • Art puzzel
 • Castorland
 • Clementori
 • Educa
 • Heye
 • House of Puzzles
 • Jighings
 • Jumbo
 • Kleine Publicisten
 • Ravensburger
 • Rocksaws
 • Schmidt

Een zeer bijzonder merk puzzels is Heye. Deze Duitse fabrikant werkt samen met populaire artiesten en beroemde kunstenaars. Al ruim 50 jaar maakt Heye puzzels van de beste kwaliteit van de wereld. Je zou verwachten, dat de prijs daar ook naar zal zijn, maar dat valt reuze mee. Kijk maar eens op https://www.legpuzzels.nl/product-categorie/onze-merken/heye, dan zie je wat Heye allemaal in zijn assortiment heeft.