Gepersonaliseerde pen kopen?

Ben je op zoek naar uniek schrijfgerei? Een pen met naam graveren is een prachtig cadeau, of een pen voor jouzelf waarmee je een statement maakt. Hoewel we onze computer meer gebruiken dan ons kladblok, geeft een handgeschreven brief of notitie een persoonlijke boodschap door. Goedkope pennen gaan vaak stuk of schrijven niet fijn. Daarnaast is de vormgeving ook erg simpel. Dit maakt ook dat de pennen niet opvallen en van elkaar te onderscheiden zijn. Hoe vaak gebruikt iemand even een pen en neemt hem ongemerkt mee? Met een pen met naam graveren zal dit meer gebeuren. Jouw pen is gemakkelijk te herkennen aan de stijlvolle vormgeving, en iedereen weet dat hij van jou is! Zo komt de pen altijd weer bij jou terug.

Verschillende soorten pennen

Ieders handschrift is uniek, en zo is iedere pen ook weer anders. Er zijn verschillende pennen zoals balpennen, vulpennen of een fineliner. De manier van inkt plaatsen op het papier verschilt per soort pen. Waar de balpen het meest populair is, straalt de vulpen iets tijdloos uit. De schrijf ervaring is voor elke soort pen anders. Wanneer je kiest voor gerenommeerde merken, zal je merken dat de pen fijn in de hand ligt en heerlijk schrijft. Door te investeren in een kwaliteitspen, heb je er langer plezier van. Kantoren en individuen gebruiken veel pennen op jaarbasis. Aangezien deze van lage kwaliteit zijn, gaan ze snel kapot, en dit werkt verspilling in de hand. Door éénmalig in een goede pen te investeren, zorg je dat je er jarenlang plezier van hebt en er fijn mee kunt schrijven.

De beste pennenmerken

De volgende pennen zijn van merken die sinds het ontstaan van de pen een begrip zijn. Deze pennen zijn gemaakt om lang mee te gaan en er is veel aandacht gegeven aan de vorm en uitstraling.

  • Parker pen. De parker is al sinds 1888 op de markt, en hebben de pen voor het grote publiek op de markt gebracht. Een luxe parker pen bestellen doe je gemakkelijk online bij een pennenspecialist.
  • Cross pennen. Deze pen heeft veel allure. Deze pennen worden nog regelmatig met waardevolle metalen en juweliers gemaakt. Zo heeft dit merk een elegante en luxe uitstraling die nog steeds geliefd is onder Amerikaanse presidenten. Cross pennen van Pengraveren zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar en online te bestellen.
  • Mont Blanc pennen hebben geen introductie nodig. Deze zijn sinds 1906 op de markt. Deze pennen stralen stijl en elegantie uit die weinig andere merken kunnen evenaren. Mont Blanc pennen online kopen bij pengraveren.nl is met een paar klikken op de knop gedaan.

Met een gepersonaliseerde pen draag je klasse uit wat laat zien dat jij voor kwaliteit en duurzaamheid kiest. Bestel nu jouw eigen luxe pen via pengraveren.nl.