Kerstpakket overhandigen met een bedoeling

Geschenk

Kerstpakket overhandigen is voor een ieder weggelegd. Zelf denk ik hier altijd anders over! Het team wat zich het gehele jaar voor jouw bedrijf heeft ingezet, die wil je toch goed belonen? Door een standaard pakket te overhandigen ben ikzelf niet tevreden. In de meeste gevallen zoek ik er dan nog iets bij wat ik kan geven. Dit jaar wil ik het anders gaan doen. Zo wil ik een geschikt pakket zien te vinden die ik kan geven aan het team. Het liefst wel iets waarvan zij zien dat ik hier ook echt de moeite voor heb genomen!

KerstpakketEen kerstpakket zoeken op het internet?

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en tot mijn grote verbazing zag ik onwijs veel keuze. Op de website van kerstpakkettenplaza.nl zag ik onwijs veel keuze en bovendien waren de kosten aantrekkelijk. Nu moet ik natuurlijk wel een geschikt kerstpakket zien te vinden wat voor het gehele team bruikbaar is. Uiteraard kan ik er ook voor kiezen om ieder personeelslid een uniek geschenk te overhandigen. Het enige nadeel wat ik hiervan vind is dat ik nooit weet of dat iedereen het hiermee eens is.

Mijn bestelling is geplaatst!Kerstpakket

Tijdens het rondneuzen in het assortiment van dit bedrijf zag ik voldoende mogelijkheden. Zo kon ik ervoor kiezen om een volledig samengestelde pakket te overhandigen. Echter is het hier ook mogelijk om een wat kleiner pakket te overhandigen, maar dan wel met iets extra erbij! Een tijdschriftenbon bijvoorbeeld, deze had ik ook in het assortiment gevonden. Al met al ben ik eens flink in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken en heb ik uiteindelijk de keuze kunnen maken uit drie pakketten. Door wat extra erbij te bestellen gaf het mij een goed gevoel en was ik gereed om de bestelling af te ronden. Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat het zover is dat ik het persoonlijk mag gaan overhandigen!