iPhone 12 Max hoesje

iphone 12 max hoesje

Als je straks in het bezit bent van de iPhone 12 Max, dan waak je er over alsof het je kind is. Logisch, want het is een geweldig apparaat en een kostbaar apparaat bovendien. Om de iPhone 12 optimaal te beschermen tegen krassen en deuken en een gebarsten beeldscherm zorg je voor een perfect iPhone 12 Max hoesje. Dat zou voor elke eigenaar van de iPhone iets vanzelfsprekends moeten zijn. En in de praktijk is het dat gelukkig ook gewoon.

Goede bescherming

Met een Shop4 hoesje voor je iPhone geniet je smartphone perfecte bescherming

Je wilt gewoon geen krasjes en deukjes in je iPhone. Dat kan alleen als je gaat werken met een iPhone 12 Max hoesje. Een hoesje op maat. Een hoesje dat een gave smartphone garandeert. Zo behoudt de iPhone steeds zijn waarde en blijft hij oogverblindend mooi. Je koopt bij voorkeur een iPhone 12 Max hoesje van Shop4. Dan heb je wat te kiezen. Bijvoorbeeld uit heel erg veel verschillende kleuren.

Verschillende designs

Handig: extra ruimte voor al je betaalpasjes en een magneetsluiting

Wil je een bookcase, een back case of liever een extreme case. Wil je een bedrukking met bloemen, hartjes of elementen uit de natuur? Ook dat is prima mogelijk. Ook wat betreft de sluiting heb je wat te kiezen, bijvoorbeeld in de vorm van een magneetsluiting. Voorts kun je een hoesje nemen met ruimte voor pasjes. Met een sta-functie. De materialen? De hoesjes zijn beschikbaar van zachte kunststof en kunstleer.