Infraroodcabine kopen bij de Bodyfit webshop

infraroodcabine kopen

Om heerlijk te kunnen ontspannen gaan wij een infraroodcabine kopen. Al een tijd lopen wij met het infraroodcabine kopen idee om een slaapkamer in ons huis om te toveren tot een wellness ruimte. Gewoon een cadeautje aan ons zelf geven. Normaal gaan wij vaak naar de sauna, maar daar moet je echt tijd voor maken en zin in hebben. Over het algemeen vinden wij dit heerlijk ontspannend na een dag hard werken. Maar om er na een lange dag zwoegen er nog op uit te moeten gaan, dat valt vaak tegen. In de zomer is dit nog te doen, maar in de koude wintermaanden niet. Steeds vaker verzinnen wij een smoes om maar niet de deur uit te hoeven gaan. Eigenlijk als geintje zeiden wij vaak tegen elkaar, dat we even naar boven zouden gaan om in onze eigen sauna te kunnen ontspannen.

Een eigen infraroodcabine kopen, komt steeds dichterbij

 infraroodcabine kopenVorige week was het koud, nat en guur weer. Om hier doorheen te moten gaan was geen pretje, dus bleven wij maar gezellig thuis. Vaak genoeg hebben wij een geintje gemaakt om een eigen sauna in huis te hebben, maar deze keer zijn wij daar echt mee aan de slag gegaan. Via de Bodyfit webshop zagen wij heel veel mooie cabines staan. Eigenlijk helemaal niet duur. Er staan op deze site genoeg voorbeelden en het is zelfs mogelijk om een sauna op maat te laten maken. Meteen zijn wij naar boven gegaan en hebben de maten opgemeten. Hiermee kwam ons plan om een eigen infraroodcabine te kopen wel heel erg dichtbij.

Inmiddels hebben wij onze eigen cabine in huis en genieten hier met volle teugen van. Vooral als ik mij niet zo lekker voel is dit een uitkomst. Door de hoge temperaturen die je hier kan instellen, zorgt de warmte voor een zeer aangenaam gevoel.