Een leuk Gabor laarsje!

Ik was opzoek naar een leuk Gabor laarsje. Omdat ik binnenkort een feest heb van mijn zus. Zij en haar man zijn dan 25 jaar getrouwd.

Laast ging ik winkelen met een vriendin in Amsterdam. Opzoek naar een leuke jurk en een paar leuke schoenen. Drie uur later had ik een leuke jurk gevonden. Echt iets voor mij, zei mijn vriendin!

Maar leuke schoenen, dat wilde maar niet lukken. Of ze waren er niet meer in mijn maat, paste niet bij mijn jurk of ik vond ze gewoon niet leuk genoeg.

Maar toen

Eenmaal thuis aangekomen, ging ik opzoek op het internet naar bijpassende schoenen. Even later kwam ik uit op de website van vanbommelschoenen.be. Een leuke website met precies de schoen die ik zocht!  Voor ik het weet had ik de laarzen besteld en waren ze de volgende al in huis. Wat een super service!

Gelukkig paste ik de schoenen en paste het ook perfect bij mijn nieuwe jurk. Tijdens het feest hadden wij de hele avond gestaan en gedanst. Ik kreeg maar geen last van mijn voeten of blaren. Ook kreeg ik van iedereen complimenten en vroegen ze waar ik ze vandaan had. Al met al een geslaagde avond!

Gabor laarsje