Een fotohokje huren zorgt voor een leuk aandenken

Voor een feest of evenement is een fotohokje huren een leuk idee. Zo kunnen je gasten gezellig samen op de foto gaan en hebben ze ook nog een leuk aandenken aan het feest. Voor ieder feest of evenement is er wel een fotohokje dat erbij past te vinden.

Hokjes in alle soorten en maten

Een fotohokje is te huur in (letterlijk) verschillende soorten en maten. Om te kijken welke het beste geschikt is kijk je op voorhand eerst goed naar wat er allemaal beschikbaar is. Je kijkt of je het hokje binnen of buiten wilt gebruiken en ook hoe groot het mag zijn om te passen. Bij de verschillende hokjes kun je bijvoorbeeld denken aan een ouderwets fotohokje zoals je dat op stations vindt maar ook een modernere versie behoort tot de mogelijkheden. Als je kiest voor een LED Photobooth heb je een hokje dat van kleur kan veranderen zodat het ook perfect bij het thema en de stijl van je feest aansluit. Het is vooral belangrijk dat het hokje een meerwaarde vormt op je feest of evenement.

Informeer wat er mogelijk is

De prijzen voor een fotohokje lopen uiteen dus het is verstandig eerst een offerte aan te vragen voordat je overgaat tot het huren van het fotohokje. Als je contact opneemt met evenementenbureau Evenses kunnen ze samen met jou bekijken wat er geschikt is en wat de mogelijkheden zijn.